Yozgat’ta başarıdan başarıya koşan Yozgat Özel Ergin Eğitim Kurumları öğrencileri bu defa da doğal meyve suyunu tüketmenin faydalarını anlattı.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan 4-A sınıf öğretmeni Seyfettin Tok;

“Hemen hemen hepimiz çocuklarımıza meyve suyu alıyoruz. Nasıl ve nerede üretildiğini bilmiyoruz. Bizde öğrencilerimizle getirmiş oldukları meyvelerden doğal meyve suyu elde ederek okul içerisinde diğer sınıflara bir bir dağıtıp “meyve suyunu kendin yap, doğal olsun” sloganıyla yaptığımız meyve suyunu dağıttık. Kış ayının yaklaşmış olması ve çocuklarımızın meyveyi daha çok tüketecek. Bazı çocuklar meyveyi yememe gibi bir durumu oluyor, ona da yedirmenin en güzel yolu meyve suyu haline getirerek tüketmesini sağlamak olacaktır. Doğal olarak tükettiği meyve suyu da bağışıklık sistemi gelişerek kış ayını daha rahat atlatmış olacaktır” dedi.

Okul Müdürü Oğuz Köker ise, öğrencileri kutlayarak şunları söyledi: “Henüz okul açılalı ikinci haftanın içinde olmamıza rağmen çalışmalar hızlı bir şekilde başlamışlar. Gerçekten yaptıkları meyve suyu bir örnek teşkil ederek meyveyi sevmeyen çocuklara sevdirmenin yolunu arkadaşlarına göstermiş oldular. Ayrıca sınıf öğretmenimiz Seyfettin Bey’e de teşekkür ediyorum. Haziran ayında bırakmış olduğu yerden Eylül ayında ara vermeden öğrencilerimiz için derslerin verimli olabilmesi için ne gerekiyorsa büyük fedakarlıklarla yerine getiriyor. İnşallah yapacağımız çalışmalar ve alacağımız başarılarla sizlerin karşısına daha çok çıkacağız.” 

Editör: TE Bilişim