Kısa sürede teşkilatlanma çalışmasını tamamlayarak büyüyen Diva-Sen, ortaya koyduğu tarafsız ve pozitif duruşla toplumun kanaat önderi STK’ları arasında yer alıyor. 
Diva-Sen Şube Başkanı Osman Taşçı, din adamları arasında birlik ve beraberliğin tesisi adına mücadelesini sürdüren sendikanın toplumun da içerisinde yer aldığını söyledi. 
Özellikle siyasi süreçte objektif duruş sergileyerek ziyarete gelen adaylara eşit duruş sergilediklerini belirten Taşçı; 
“Diva-Sen olarak din görevlilerinin sendikamıza üye olsun ya da olmasın birlik ve beraberliğine vesile olmaya gayret gösterdik. Oluşturduğumuz sinerji sadece sendikal faaliyetlerle sınırlı kalmadı. Toplumun her kesimi ile iç içe olmaya gayret etti. Özellikle siyasi süreçte de sendikamızı ziyaret eden milletvekili aday adayları oldu. Kendilerini siyasi parti olarak ayırt etmeden Yozgat’ın beklentileri, din adamlarının beklentileri ve sorunları konusunda bilgilendirdik. Diva-Sen Yozgat’ın sendikacılık faaliyetleri noktasında her zaman Yozgat’ın değerlerini savunmaya, birlik ve beraberliğin çatısı olmaya devam edecektir” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim