Kırmızı siyahlı ekibin Transfer komitesi Başkanı Erdoğan Uslukılıç, transfer komitesi üyeleri ve teknik direktör Şenol Kaba ile birlikte transfer çalışmalarını aralıksız sürdürürken, güçlü bir kadro oluşturabilmenin hesabıyla çalışıyor. Erdoğan Uslukılıç, yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirlediklerini ve bu yönde transfer politikalarını geliştirip, çalışmaların devam ettiğini belirterek, ''İstediğimiz kadroyu kurabilmek için gerekli desteğin verilmesi gerekir. Bu destek bulunabilirse takım da belirlenen hedefe ulaşır'' dedi.
Transferle ilgili görüşmeler Yozgat'ta devam edip, anlaşmaya varılan futbolcularla sözleşmeler imzalanmaya başlanırken Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan da kulübe gerekli mali desteği bulabilmek için temaslarda bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Yusuf Başer'den sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile biraraya gelen kulüp Başkanı Nurdoğan, hafta içerisinde de Yozgat'a gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile temasa geçti, bir süre görüşüp, destek talebinde bulundu.
Nurdoğan, bu temaslarının dışında Yozgat dışında bulunan işadamları ve bürokratlarla da görüşerek kulübe gerekli desteği bulmaya çalışırken, ''Elimizden geleni yapıyoruz. Yimpaş Yozgatsor'u şampiyonluk hedefine ulaştırabilmek için elimizden geleni yaparken, gerekli desteğin de yapılması gerekmektedir'' dedi.
Editör: TE Bilişim