Van'da meydana gelen depremde yaşamını yitiren Yozgatlı Erhan Danışman'ın enkaz altındaki cesedi önceki gün çıkartılarak memleketi Yozgat’ın Sorgun İlçesi’ne getirildi. Evli ve 4 yaşında bir kız çocuğu olan Danışman’dan geriye gözü yaşlı bir eş kaldı.
    Danışman için bu gün Sorgun Salih Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı cenaze namazının ardından Erhan Danışman Karşıyaka Mezarlığına defnedildi.
    Depremde yaşamını yitiren Üniversite öğrencisi Erhan Danışman'ın 5 yıl önce evlendiği ve 4 yaşında 'Badesu' adında bir kız çocuğu babası olduğu belirtildi. Acılı aile kimseyle görüşmek istemezken Erhan Danışman'ın eniştesi 35 yaşındaki Ömer Şahin, Kayınbiraderinin depremden 6 gün önce Van'a gittiğini belirterek,
    “Erhan kiralık bir evde 3 arkadaşıyla birlikte kalıyordu. Depremden yarım saat önce eşiyle telefonla konuşmuşlar. Telefonda eşine 'yorgunum, dinlenmem gerekiyor' diyerek telefonu kapatmış.
    Ardından deprem olmuş. Diğer arkadaşları balkondan atlayarak canlarını kurtarmışlar. Erhan ise depreme uykuda yakalanmış" dedi.    

Editör: TE Bilişim