Yozgat Adli Tıp Kurumu’nda otopsileri yapılan Özlem Gököz, annesi Zepnep ve babası İsmail Özçay, Dereçiftlik köyünde toprağa verildi.

Aydıncık İlçesi'ne bağlı Dereçiftlik Köyü'nde hafta sonunda meydana gelen olayda, Özlem Gököz, bir yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle inşaat işçisi eşi Sıddık Gököz'ü terk edip, aynı köydeki ailesinin evine yerleşti. Şimdi 2 yaşında olan oğlunu da yanında götüren Gököz, boşanma davası açtı. Dava sürerken, oğlunu kendisine göstermediklerini öne süren Sıddık Gököz, av tüfeği ile kayınpederi İsmail Özçay'ın evini bastı. Sıddık Gököz, evin bahçesinde karşılaştığı kayınvalidesi Zeynep Özçay'ı başından, eşi Özlem'i de göğsünden vurdu. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan, olayı fark edince kaçmaya çalışan kayınpederi İsmail Özçay'ı da sırtından vuran Sıddık Gököz, evde bulunan oğlunu da alıp çıktı.

CANLI YAYIN YAPTI

Özçay Ailesi'nin komşuları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verirken, Sıddık Gököz, oğlunu aynı köydeki ailesinin yanına bıraktı. Sıddık Gököz, daha sonra köyün üst tarafındaki araziye gitti. Burada cep telefonu üzerinden, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından canlı yayın yapan Sıddık Gököz, pişman olduğunu belirtip, ‘Şeytana uydum, Allah’ım beni affet’ ifadelerini kullandı. Bir süre sonra Sıddık Gököz, aynı tüfeği kendine doğrultup, tetiği çekerek yaşamına son verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Özlem Gököz ile babası İsmail ve annesi Zeynep Özçay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

ÇOCUĞUNU GÖRMÜŞ

Köylülerin ifadesine göre, Sıddık Gököz'ün daha önce 2 yaşındaki oğlunu görmek istediği ve eşinin ailesi tarafından kendisine gösterilmediği iddiasıyla mahkemeye başvurduğu, bunun üzerine mahkeme kararıyla oğlunu gördüğü öne sürüldü. Bu arada, İsmail Özçay’ın eşi Zeynep’in yardım alabilmesi, kızı ve torunun ise koruma altına alınmasına yönelik ilçedeki kurumlarda işlem başlattığı da kaydedildi.

Editör: TE Bilişim