Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında 2013 Yılı İl Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Galata Çamlık Otel’de yapılan değerlendirme toplantısına Vali Abdulkadir Yazıcı’nın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, Vali Yardımcıları Kemal Şahin, Yavuz Güner, Can Aksoy ve Adnan Daldal, kaymakamlar ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Vali Yazıcı, 2013 yılının değerlendirilmesinin 2014 yılında yapılacak çalışmalara ışık tutacağını söyledi. İlde yapılan bütün çalışmaların birbirini etkilediğini vurgulayan Yazıcı, “Birimizin süreç içerisinde başaramadığı işler, diğerini de etkiliyor. Fedakarca yaptığımız işler ise diğerinin hanesine yazılıyor” dedi.
Yozgat için herkesin üzerine düşen görev yapması gerektiğini ifade eden Vali Yazıcı, “Orta Anadolu’nun verimli tarım arazileri ve tarihi zenginliği ile bütünleşmiş böyle güzel bir kenti için herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Başarının arkasında akılcı bir planlama gerekir. Akılcı plan, ciddi bir çalışma, başarıyı da beraberinde getirecektir. Bizler birlikte çalışıp, birlikte başaracağız. Burada ki güzel işler bizim yüzümüzün akı olacaktır. Bu ilin yöneticileri bizleriz. Bu açıdan, günahı da, sevabı da, güzelliği de, iyiliği de yapacağımız çalışmaların sevabı ve vebali de bizlerin üzerinde. Hepimiz bu memleketten ayrılırken yaptığımız işlerin hazzı ve gururu ile ayrılmalıyız” diye konuştu.
Daha sonra Vali Yazıcı, katılımcılara söz vererek, kendi kurum ve birimleri ile ilgili 2013 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken 2014 yılı planlamaları da değerlendirildi.

Editör: TE Bilişim