İl Defterdarı Mustafa Işık, il merkezi ve ilçelerde görevli birim amirleri ile bir araya geldi. Toplantıda iş ve işlemlerde meydana gelen olumsuzluklar ve aksaklıkların çözümü için yapılması gerekenler görüşüldü.
    Dün İl Defterdarlık toplantı salonunda yapılan toplantıya il merkezi ve ilçelerde görevli birim amirleri katıldı. Saat 10:00'da başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Defterdarı Mustafa Işık, kurum bünyesinde bu güne kadar yaşanan sorunları masaya yatırdı.
    Defterdarlığa ilişkin aksaklıkların giderilmesi, yaygın ve yoğun vergi denetiminde etkinliğin sağlanması, hazineye ait gayrimenkullerin ekonomiye kazandırılması ve diğer konularda görüşmelerde bulunması amacı bir araya geldiklerini söyleyen İl Defterdarı Mustafa Işık,
“Bu yıl yapılan ikinci koordinasyon toplantısında defterdarlığımıza ilişkin neler yapıldı, neler yapılacak, bugüne kadarki çalışmalarımızın ne aşamada olduğu ve yapılan çalışmaların neler getirdiği konusunda karşılaştığımız ortak problemlerin neler olduğu konusunda fikir alış verişinde bulunacağız, problemlerin çözümlerine ilişkin verilerin neler olduğunu, bunlara ilişkin usul ve esasların neler olduğu noktasında tartışacağız” dedi.
    İl ve ilçelerdeki birimlerin bu güne kadar milli emlak, gelir, vergi dairesinin iş ve işleyişi, muhasebe ve döner sermaye saymanlıklarının bu güne kadar neler yaptığı konularının ele alındığı toplantıda gündemin diğer maddeleri şunlardan oluştu: “İstatistikler, personel durumu, döşeme demirbaş durumu, araç durumu ve bina durumu. İl ve ilçe amirlerinin hazırladıkları bilgileri slayt eşliğinde sunmaları ile devam eden toplantı saat 17:00'de sona erdi.
Editör: TE Bilişim