Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İlhan Künbetli, ilçe sakinlerinin daha rahat daha temiz bir ortamda yaşamaları için çalıştıklarını belirterek, ''İlçe merkezindeki ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Sadece ilçe merkezi ile kalmıyoruz, merkeze yakın yerleşim birimlerinde de ara sıra ilaçlama çalışmaları yapıyoruz'' dedi.
     İlçe merkezindeki 400 adet çöp konteynerlerini yenilediklerini vurgulayan Künbetli, ''Tanesini 260 liradan malettiğimiz konteynerlere KDV dahil 104 bin lira bir ödeme yaptık. Bunların yanında eski konteynerlerimizden tamamen çürümeyen, tamir edilecek durumda olanları tamir ettirerek onları da kullanıyoruz. Şu an için 400 yeni konteynerden 340 tanesini yerleştirdik. Kalan 60 tanesinden 30 tanesini Sorgun'un mahallesi olmak için meclis kararını bekleyen Çatmasöğüt köyü için ayırdık. Diğer 30 tanesini de eksiği olan mahallelerimize yerleştireceğiz'' diye konuştu.
     Künbetli, Temizlik İşlerine 7+1 tonluk yeni bir temizlik aracı aldıklarını, önümüzdeki günlerde bu araçların sayısını daha da artıracaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim