Bir basın toplantısı düzenleyerek hazırladığı Çılgın Projeyi anlatan AK Parti Yozgat Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Satılmış Erdoğan, Yozgat'ın en büyük sorunlarından birisi olan otopark ve trafik sıkışıklığı sorununu yer altına yapacakları tünellerle çözeceğini söyledi.
Taksim Meydanında yapılan yayalaştırma projesine benzer bir projeyi Yozgat'ta uygulayacağını ifade eden Erdoğan, "Meydanda yaşanan trafik sıkışıklığı yol şu anda kullanılan mevcut yolların altına tünellerle verilerek yaşanan trafik akışını rahatlatacağız" dedi. Yozgat'ı yeniden imar etmeye talip olduklarını ifade eden Erdoğan, "Yozgat'ta su fiyatlarını ucuzlatacağız. Yozgat halkı çok yüksek fiyata su tüketimi yapıyor. Biz su fiyatlarını aşağıya çekeceğiz. Bununla ilgili de projemiz var ve bu projemizi de önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Biz hazırladığımız projelerle Yozgat'a çağ atlatacağız.
Artık herkes taşın altına elini koysun ve geleceğimize yön verelim. Bizler burada bu memlekete hizmet etmek için buradayız. Amacımız Yozgat'ı hal ettiği konuma getirmek.
Bunun için de basın mensuplarına çok iş düşüyor. Biz şehrin hastalığını teşhis ettik. Yapacağız, edeceğiz ile konuşmuyoruz. Hastalığı söylüyoruz. Şehrin hastalığının tedavisini biliyoruz Hastanın durumu kötü ve bizler iyileştirmek için hazırız. Bugün Çorum'a bakınca, Sivas'a bakınca, Kayseri'ye bakınca anlıyoruz. Çok uzağa gitmemize gere! yok. Biz hastanın ilacını vermek için tedavi yolunu söylüyoruz. Karar milletimizindir Projelerimiz ile bu sıkıntıları kökten çözeceğiz. Biz her şeyden önce insanız. Fakir, garip muhtaç insanlarımızın yanındayız ve sahip çıkacağız." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim