İmzalanan protokol ile Yozgat İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyesi çiftçilerin DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanında sunduğu avantajlardan faydalanabileceği bildirildi.

DenizBank Yozgat Şubesi’nde gerçekleşen protokol törenine DenizBank Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Özgür İnan Öztürk, Yozgat Şube Müdürü Ömer Gülseven, DenizBank Bölge Sorumlusu Okan Fırat, Portföy yöneticisi Mesude Ümran ve Yozgat Damızlık Birliği Başkan Yardımcısı Nevzat Yıldırım katıldı.

İmzalanan protokol ile Yozgat Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyelerine tarım kredisi tahsisi, sektöre özel üretici kart, tarımsal faaliyetler için gerekli olan gübre, tarım ilacı,yem, akaryakıt ve diğer tarımsal malzemelerin girdi alımlarını DenizBank’ın anlaşmalı olduğu üye işyerlerinden Üretici Kart ile 6 aya varan vadeye kadar olan kısmını faizsiz almaya hak kazanmış olacakları. 
Tarımsal faaliyet ile uğraşan Damızlık Birliği üyelerine bankacılık konusunda ayrıcalıklı hizmet sunacak olan protokol ile ilgili bilgi aktaran DenizBank Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Özgür İnan Öztürk “Tarımın ülke ekonomisine katkısının bilincindeyiz ve üreticinin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile Yozgat Damızlık Birliği üyesi çiftçiler de DenizBank’ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve bankacılık hizmetlerinden faydalanacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim