Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Onur Kaytan, yeni yönetimi ile birlikte ilçe teşkilatlarını ziyaretlerine tanışma ziyaretlerinde bulunuyor.
    Teşkilatların yoğun ilgisi ile karşılanan Kaytan, bol bol sohbet edip, seçime ve siyasete dair görüş alışverişinde bulundu.
    CHP’nin çiçeği burnunda il başkanı Onur Kaytan, yönetim kurulu üyelerinin de katılım ile Yerköy, Şefaatli, Kuzayca, Sarıkent, Yenifakılı, Boğazlıyan, Çandır İlçe Teşkilatları, belediye başkanlıkları ve esnafları ziyaret etti.
    Gittiği yerlerde ev ziyaretlerinde de bulunan Kaytan, teşkilatlarıyla il başkanı olarak hem daha yakından görüşme imkanı buldu hem de yaklaşan genel seçimler öncesi bir ön görüşme yaptı.
    Belediye ziyaretlerinde de bulunan Kaytan ve beraberindekiler, esnafı da unutmadı. Esnafla ayak üstü sohbet eden CHP’li heyete, vatandaşların ve teşkilatların yoğun ilgisi oldu.
    CHP İl Başkanı Onur Kaytan, göreve gelir gelmez ilçe teşkilatları ile görüşerek hem tanışma hem de kaynaşma ortamı sağlamaya çalıştığını söyledi.
    Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılandığını söyleyen Kaytan, CHP’nin yaklaşan genel seçimler öncesi Anadolu’da yükselen bir yıldız, umut olduğunu söyledi.
Editör: TE Bilişim