Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Yunus Çetin Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli’ye veda ziyaretinde bulundu. Çetin, Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne tayin oldu.

                Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yunus Çetin Aydın Polis Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevine tayin oldu. 1 yıldır Yozgat`ta görev yapan Çetin veda ziyaretleri çerçevesinde Rektörümüz Prof. Dr. İnci, Varinli’yi de makamında ziyaret ederek vedalaştı.

                Ziyarette konuşan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Yunus Çetin göreve ilk Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda eğitimi daha çağdaş, daha modern, daha teknolojik bir seviyeye getirmek için çalıştığın belirterek; “Emniyet teşkilatına nitelikli mensuplar yetiştirmenin gayreti içinde oldum.

                Bugün artık veda zamanı bundan sonra bayrak yarışını Aydın ilinde sürdüreceğim” dedi. Rektör Prof. Dr. İnci Varinli de Yozgat Polis Meslek Yüksekokulundaki başarılı çalışmalarından dolayı Yunus Çetin’i kutlayarak yeni görev yerinde başarılar diledi. Varinli günün anısına Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Yunus Çetin’e Üniversitemizin amblemini taşıyan çini tabak hediye ederek hatıra fotoğrafı çekindi.

Editör: TE Bilişim