Çekerek Belediyesinde gerçekleşen ziyarette Başkan Bozkurt; “Çocukluğundan bu zamana kadar tanıdığım, kişiliğine ve sesine hayran olduğum, Çekerekli bir kardeşimin albüm çıkartmasını gururla karşılıyorum.
Kimliğinden ziyade ehliyetini almış olmasının mutluluğunu onunla beraber yaşıyorum. Çekerek Belediye Başkanı olarak Seyit Yüksel kardeşimin her zaman Çalışmalarında, tanıtımında, çalışmalarında yanında olacağımızın şüphesi olmasın.
Çekerek ilçesinde büyümüş Anadolu kültürü ile yaşamış kendini geliştirmiş Müzik piyasasında söz sahibi olacağına canı gönülden inandığım Seyit kardeşime her zaman başarılar dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt’a teşekkür eden Sanatçı Seyit Yüksel; “Doğduğum Çekerek’te yaşadım Çeşitli Organizasyonlarda ve düğünlerde görev aldım, kendimi geliştirdiğime inandığım zaman Ankara’ya Giderek Çekerek İlçemizin Müzik piyasasında adını duyurmak için çalışmalara başladım” dedi.
“Çalışmak başarmanın yarısındır” diyen Bozkurt, bu felsefeden hareketle hiç boş durmadan gece gündüz demedim, en sonunda profesyonel kişilerle çalışarak, içerisinde 13 parça bulunan ilk albüm olan “Yaralı Yürek”i çıkarttığını söyledi.
Yüksel, albüm hazırlıkları sırasında kendisine destek olanları da unutmadı: “Çalışmalarımda benden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, Mehmet Ali Eröksüz (Sefil Eröksüz), Emrah Mahsuni, Servet Yıldız, Yozgatlı Pazike Altan (Ozan Didari )Aşık Sevdai, Efecan Şenyüz, Nilgün Düştü, Hava Narin, Muzaffer Altunışık, Ali Ekber Eren’e ve ismi şuan aklıma gelmeyen herkese sonsuz teşekkürler ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim