Doktor Sedat Başaran ve Kızılay Organizatörü Seda Kömürlüoğlu Kampanyaya katılanlara kan bağışının vücudumuz ve sağlığımız açısından öneminden bahsederken, Çekereklilere kan bağışına gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür etti.
    Doktor Başaran, Kızılay Kan Merkezi’nin devlet hastaneleri için kan bağışları ile ücretsiz kan topladığını söyledi.
    Sivas başta olmak üzere Yozgat ve ilçelerini de gezerek kan bağışında bulunduklarını söyleyen Başaran, Çekerek’te beklediklerinin üzerinde bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade etti.
    “Çekerek ilçesine en son geldiğimizde 101 ünite kan topladık. Şimdi iki gün burada kalacağız ve daha fazla ünite kan toplamayı hedefliyoruz” diyen Başaran; “Kan bağışının başlamasının ilk günü olmasına rağmen 70 ünite olduğunu da belirten Başaran Destekleri için bütün ilçeye teşekkür ederiz. Ayrıca Çekerek Belediyesine de bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürler ediyoruz Belediye olarak başkan ve işçiler kampanya boyunca yalnız bırakmadı.
    Kan bağışı hayat kurtarır ayrıca vücudun dengesini sağlamada önemli rol oynar damar tıkanıklığı ve kalp krizi risklerini azaltır sağlıklı insanların kan vermesi gerekir” dedi.


Editör: TE Bilişim