Binanın dış cephe boyalarının güneş ve yağmurdan yıpranarak renginin solduğunu belirten İlçe Emniyet Amiri Sıtkı Temel, iç kısımlarının boyalarının da beraberce yapılarak emniyet binasının göze hitap eder yenilendiğini belirtti.
     Ayrıca bina çevresinde çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığı, tabelaların baştan aşağı yenilenerek ışıklandırıldığı kaydeden Temel sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''Binanın belirli noktalarına ise aydınlatma projektörleri takıldı. Emniyet teşkilatı yanında hizmet veren Trafik Tescil Bürosuna gelen vatandaşlar için bekleme salonu yapıldı. Önceleri işlem yaptırmaya gelen vatandaşlar kışın soğukta, yazın sıcakta bekliyorlardı. Artık vatandaş evraklarını polis memuru arkadaşlara veriyorlar, bekleme salonuna geçerek bekliyorlar.
    Çayını içiyor, erken saatlerde gelen vatandaşlar kahvaltılarını yapabiliyorlar. İşlemi biten vatandaş sırayla çağrılıyor. Gece ve gündüz nöbet tutan polis memurları için bekleme bürosu yaptırdık. Yılladır bakımsız olan Atatürk büstü yenilendi. Güzel hizmetler ve bilinçlendirme panosu oluşturuldu. Çevrede özel çimlendirme ve çiçeklendirme yaparak daha güzel bir görünüme kavuşturduk.''

Editör: TE Bilişim