Yozgat Merkez, Kadışehri ve Akdağmadeni ilçelerinde kongrelerini tamamlayan Ak Parti, 12 Kasım tarihinde Çandır ve Çayıralan, 15 Kasım’da Saraykent ve Sorgun, 16 Kasım’da Boğazlıyan ve Yenifakılı, 19 Kasım’da Aydıncık ve Çekerek, 22 Kasım’da Şefaatli ve Yerköy, 23 Kasım’da ise Sarıkaya ilçesinde kongresini tamamlayacak.
12 Kasım 2014 Çarşamba günü Saat 14:00’de yapılacak olan ilçe kongresiyle ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Çayıralan Ak Parti İlçe Başkanı Arif Akpınar;
                “Ak Parti Çayıralan İlçe Teşkilatı olarak 5. Olağan Kongremizi 12 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirecek olmanın haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. İlçe teşkilatı olarak 30 Mart 2014 Tarihinde yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde ilçe belediye başkanlığı ,belde belediye başkanlığı  ve iki il genel meclis üyeliğini kazanarak büyük bir başarıya hep birlikte imza atmış bulunmaktayız” dedi. 
Akpınar, Çayıralan olarak 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 59 oy oranıyla gurucu genel başkanları Recep Tayyip Erdoğan' ı, Cumhurun Reisi olma yolunda destekleyerek önemli bir katkı sağlayacaklarını söyledi. 
Akpınar, şunları kaydetti: “Seçimler esnasında gece gündüz emeğini esirgemeyen  ana kademe ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyelerine , belde,köy ve mahalle temsilcilerimize, sandık kurulu üyelerimize ve müşahitlerimize velhasıl tüm Ak Parti ailesine ve siz halkımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım.”

Editör: TE Bilişim