Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altınok, Gençlik Kolları Başkanı Emin Erbek ile birlikte Kent Park’ta bulunan Coffe Hause’de yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Celal Köse, partisinin 14 ilçede kongrelerini tamamladığını, kongreler sonucu yaklaşık 103 ismin yenilendiğini belirterek, “Kongrelerimizin sonucunda hem yenilenerek dinamikleştik, hem de birlik, beraberliğimizi artırdık” dedi.
AK Parti İl Başkanı Köse, ilçe kongrelerini demokrasi havası içerisinde yaptıklarını ifade ederek bu süreçte partisinin geçmişte farklı kademelerinde görev almış isimlerin de kongrelerde partiyi yalnız bırakmayarak birlik ve beraberlik görüntüsü verdiğinin altını çizdi.
Celal Köse, AK Parti olarak 2019 seçimleri için şimdiden çalışmaya başladıklarını, bunun yanında Yozgat’ın acil çözüm bekleyen sorunlarının çözümü noktasında da gayret göstereceklerini söyleyerek bu süreçte basın mensupları ve sivil toplum kuruluşlarının yapıcı eleştirilerine açık olmakla birlikte, Yozgat için faydalı proje, öneri ve teklif beklediklerini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim