AK Parti’nin tüm seçim kampanyalarında önemli bir misyon üstlenen ve azimle çalışan AK kadınlar, 1 Kasım öncesi de tempoyu artırdı ve çok çalışarak 1 Kasım’da AK Parti’nin kazanacağı mesajını verdi.

Yozgat’ta AK Parti’nin bayan seçmene ulaşma ve hanımlara AK Parti davasını anlatma noktasında önemli bir görev ve sorumluluk üstlenen AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, bu seçim döneminde de partisini Yozgat’ta ve Türkiye’de başarılı kılmak adına kolları sıvadı. 

AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok önderliğinde seçim kampanyasında, partisine destek veren AK Parti’li hanımlar, kapı kapı dolaşarak Yozgatlı hanımlara partilerini anlatıyor.

Yağmur ve soğuk bilmeyen AK Kadınlar, Yozgat’ın her mahallesinde afiş çalışmaları ve kadınlarla buluşmalar gerçekleştiriyor. 
AK Parti Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok, ulaştıkları her hanıma AK Parti Genel Başkanı- Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamını ilettiklerini ve istikrarlı bir Türkiye’de, daha gelişmiş ve büyümüş Yeni Türkiye hedefi için AK Parti’ye destek istediklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim