Bursa Yozgatlılar Federasyonu tarafından Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde iftar programı düzenlendi. Her yıl 60 il derneğinin katılım ile gerçekleşen gecenin Yozgat bölümünde ortaya çıkan birlik ve beraberlik iftar sofrasında anlam buldu. 
Geniş katılımlı iftar yemeğinin ardından Yozgatlı sanatçıların konser programı oldu. Gecede söylenen Yozgat türküleri gurbetteki Yozgatlı buluşmasına memleket havası getirdi. Halayların çekildiği  türkülerin söylendiği gecede bir konuşma yapan Bursa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Serhat Baran; “Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde Yozgatlılar gecesinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bursa Nilüfer Belediyesi her yıl 60 il derneğini bir arada buluşturuyor. Bu vesile ile bizde hemşerilerimize iftar veriyoruz ve sanatçı arkadaşlarımızla birlikte Türk'ü gecesi yapıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin oluşması adınae önemli bir vesile olan gecede bu yıl yoğun bir katılım oldu. Aynı masada iftar açıp aynı türkülerle duygulandık, halaylar çekildi. Bursa’da yaşayan Yozgatlılar adına önemli bir buluşma oldu. Bu güzel geceye katılarak bizleri mutlu eden tüm hemşerilerime, programa ev sahipliği eden Nilüfer Belediyesi’ne ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Programda karşılıklı muhabbet ortamı bulan Yozgatlılar, Yozgat havasını Bursa’ya taşıdığı için Bursa Yozgatlılar Federasyonu ve Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim