İş arayış sürecinde olan yüz binlerce insan için Haziran ayında büyük bir sürpriz yaşanacak. İş bulma ve kariyer sektörünün önde gelen platformu isbulun.com Haziran 2015'ten sonra iş arayanların karşısına yepyeni bir yüzle çıkacak. Online iş arama platformunda bugüne kadar hiç görülmeyen özellikler Haziran ayında görücüye çıkacak.

İş Bul (.net), son zamanlarda hızlı yükselen bir ivme yakalamış durumda. Bu büyüme endeksi ile yetinmeyen isbulun.com yönetimi yeni bir yazılım projesine başlamış durumda. Tam olarak tüm ayrıntılar henüz basın ile paylaşılmamış olsa da tahminler ve alınan bilgilere göre Türkiye'de iş arayışı için internet sitelerine giren kişiler için büyük yenilikler geliyor. Bu yenilikler sayesinde iş arayışında olan kişiler aradıkları pozisyonlarda işi istedikleri lokasyonda hiç zorlanmadan bulabilecekler.

Türkiye'de iş bulma umuduyla her gün yüz binlerce insan internet üzerinden arayışa giriyor. Birçok kullanıcı internette iş arama platformlarından şikayet etmekte ve aradıklarını bulamamaktan yakınmaktadır. isbulun.com, ilk kez hayat geçirilecek yeni bir uygulama ile tüm iş arayanları memnun edecek yazılım projesinin sonuna yaklaşmış durumda. Birçok yeniliği içinde barındırmakla birlikte iş arayanlar için büyük kolaylıklar sağlanacak.

İşBulun’un hayata geçireceği yeni online iş bulma sitesinde yalnızca iş arayanlar için değil, aynı zamanda işverenler için kolay kullanılabilen ve işlevsel yenilikler yer alacak. Uzun bir AR-GE sürecinin sonucunda firmaların iş ilanı yayınlarken ve sonrasında karşılaştıkları problemleri analiz eden isbulun.com AR-GE birimi, dünya genelinde en iyi örneklerini de inceleyerek firmaların tüm ihtiyaçlarına cevap veren hızlı ve kullanışlı bir sistem oluşturdular. Üstelik Türkiye'nin en gelişkin ve modern iş ilanı verme platformu olacak olan isbulun.com sitesinde iş ilanları yayınlamak ücretsiz olacak. Sektöre getireceği yenilikler ve iş ilanı vermenin ücretsiz olması sebebiyle isbulun.com'in işverenler tarafından büyük ilgi göreceği daha şimdiden belli oluyor.

Alınan bilgiye göre isbulun.com, bir insan kaynakları platformu olarak Haziran ayında tüm iş arayan ve işverenleri buluşturmak için hazırlıklarını bitirdiğinde büyük bir kampanyayla kendini duyuracak. Şimdiden bu kampanya ve isbulun.com'un yeni yüzü merak konusu olmuş durumda. Görülen o ki, isbulun.com yeni web sitesi ve mobil uygulamaları ile çıkışını yaptığında isbulun.com'u duymayan kalmayacak. Bu iddialı projenin hayata geçmesini ve biran önce iş arayışında olan kişilere ne gibi yenilikler getireceğini bizler de merakla beklemekteyiz. Mersin iş ilanları ve diğer iş ilanları için her zaman takip edilebilir!

Editör: TE Bilişim