AK Parti AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotan başkanlığında, başkan yardımcısı hemşerimiz Dr. Osman Coşkun’un da yer aldığı bir ekip tarafından hazırlanan “15 Temmuz Şehitler Köşesi”nde, karanlık geceyi kahramanlıkları ile aydınlatan şehitlerin hatıraları yaşayacak.
Başbakan Binali Yıldırım tarafından dualarla açılışını yaptığı şehitler köşesinde, aralarında Yozgatlı şehitlerin de yer aldığı 15 Temmuz şehitlerinin fotoğraf, video ve özel eşyaları sergileniyor. 
Şehitler Köşesi’nin hazırlanması için şehit aileleri ile görüşerek titiz bir çalışma yürüten ekibin içerisinde yer alan AK Parti Genel Merkezi AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, 15 Temmuz Şehitler Köşesi’nin herkes tarafından mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi. 
Halkın ziyaretine açık olan şehitler köşesinde 15 Temmuz gecesinde yaşanan olayların yanı sıra, şehitlerin fotoğraf, video ve özel eşyalarının sergilendiğini hatırlatan Coşkun; 
“Şehitler Köşesi, şehitlerin hatıralarını yaşatan müstesna bir çalışmayı yansıtıyor. Bu köşe sadece görsel ürünlerden oluşmuyor. Aynı zamanda 15 Temmuz’un karanlık gecesini aydınlatan manevi ruhu, millet iradesini de yansıtıyor. Aralarında Yozgatlı, Ağrılı, İzmirli, Hataylı, Trabzonlu, ülkemizin tüm şehirlerinden şehitlerin özel eşyaları, o geceye dair dokümanlar, fotoğraflar, videolar yer alıyor. Ayrıca şehitlerimizin özgeçmişlerinin yayınladığı videolar ile demokrasi mitinglerinden görüntüler de bulunuyor. Başbakanımız Binali Yıldrım’ın katıldığı, duygu yüklü bir programla açılan 15 Temmuz Şehitler Köşe, çok özel bir çalışmanın sonunda ortaya çıktı. Tüm şehit yakınları ile birebir görüşüp, her birinde o geceyi, o muazzam ruhu ve kalplerdeki o muhteşem şükrü bir kez daha hissettik, yaşadık. Böyle güzel bir projenin hazırlandığı birimde görev yaptığım içinde mutluyum hamdolsun. Bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Ve her vatandaşımızı, hemşerilerimi 15 Temmuz Şehitler Köşesi’ni ziyaret etmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim