2014-2015 eğitim-öğretim döneminde üniversitemize yerleşmeye hak kazanan adaylar, yerleştikleri bölüm için kayıtlarını 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında yaptıracaklar.  İsteyen öğrencilerimiz ise e-Devlet sistemi üzerinden de kayıt yaptırabilecek. Kayıtlar sırasında öğrencilerin zorluk yaşamaması ve kayıtlarının seri bir şekilde yapılması için kampüs alanında bulunan Kapalı Spor Salonu’nda Fakülteler, Yüksek Okul ve merkezde bulunan Meslek Yüksekokulları için ayrı ayrı kayıt masaları oluşturuldu.
Rektör Vekili Prof. Dr. Şaban Güçlü, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Erol Sorucu ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Orhan Karaca Üniversitemizde bugün başlayan kayıt işlemlerini yerinde görerek ilgililerden bilgi aldı.
Öğrencilerle sohbet eden ve kayıt işlemleri hakkında açıklamalarda bulunan Güçlü,  “2014- 2015 Akademik yılı öğrenci kayıtları bugün başladı. Üniversitemize bu yıl 3 bin 419 civarında öğrenci kayıt yaptıracak. Üniversitemizde bugün başlayan ve 5 Eylül 2014 Cuma gününe kadar devam edecek öğrenci kayıtlarını yerinde görmek ve yeni gelen öğrencilerimizle tanışmak ve sohbet etmek için buraya geldik. Öğrencilerimizin kayıtlarının sorunsuz bir şekilde ve en kısa sürede gerçekleştirilmesi için tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz.  Ayrıca Yozgat otogarında açılan kayıt danışma bürosu yardımıyla, öğrencilerimizin otogardan Erdoğan Akdağ Kampüs alanımıza gelişleri ve kayıt yaptırıp tekrar otogara dönmelerini sağlamak amacıyla servis hizmeti veriyoruz. 2014-2015 eğitim-öğretim yılı yeni kayıt döneminde Üniversitemize yapılacak yeni kayıtlarla toplam öğrenci sayımız yaklaşık 13 bine ulaşacak. Yeni eğitim-öğretim yılının Üniversitemize, ilimize, ülkemize ve tüm öğrencilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim