Bozok Üniversitesi “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına ilişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacağı duyuruldu.
    Bozok Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, üniversite bünyesinde öğretim elemanı olarak görev yapacaklarda aranacak şartlar duyuruldu.
BAŞVURU ŞARTLARI
    657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. Başvurularda merkezi sınavdan ALES'ten lisans öğreniminde mezun olunan alanda en az 70 puan almış olmak.
    Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması. Çocuk Sağlığı ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi veya Çocuk Gelişimi bölümlerinin birinden mezun olup,alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
BAŞVURMA ŞEKLİ
VE iSTENEN BELGELER
    Başvuru dilekçesi: www.bozok.edu.tr adresinde yer alan başvuru dilekçesi doldurularak, ilan detay numarası mutlaka belirtilecektir. Lisans diploması fotokopisi. Lisans transkript fotokopisi. ALES belgesinin fotokopisi veya internet çıktısı (ALES yapıldığı tarihten itibaren üç yıl süreyle geçerlidir.) Özgeçmiş. Yüksek lisans belge fotokopisi. Yüksek lisans transkript fotokopisi. Her aday sadece bir kadroya başvurabilecektir.
    Kazanan adayların, sınav sonuçları ilan edildiği tarihten itibaren başvuru evraklarının aslını bir hafta içerisinde teslim ederek, 15 gün içerisinde göreve başlamaları gerekmektedir.
    (Başvuruda istenen belgeler fotokopi olması nedeniyle kesinlikle iade edilmeyecektir.
    4'lük not sisteminin 100'lük not sistemine dönüştürülmesinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca belirlenen tablosu esas alınacaktır.
    Doktorasını tamamlamış olanlar, Tıpta Uzmanlık Tüzüğü hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, bu Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.
BAŞVURU YERİ
    Başvuru için gerekli tüm belgeler orta boy bir zarf içine yerleştirilerek, www.bozok.edu.tr adresinden indirilecek "Başvuru Zarfı Kapak Formunu" zarfın üstüne yapıştırılmalı ve Bozok Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen veya posta ile yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan başvurularla eksik belgeli dosyalar dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Kurumumuza ulaşmış olması gerekmektedir.
    İrtibat Adresi: Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Adnan Menderes Bulvarı No:190 66200 YOZGAT. Tel.: 0 354 212 6094 Faks: 0 354 212 2789.
    Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.
    Üniversitemiz web adresinde yayınlanacak duyurular tebligat niteliğindedir. Sosyoloji Bölümü mezunu olup, alanında yüksek lisans yapmış olmak.Öğretim Görevlisi105 Ocak 2011Çocuk Gelişimi Programına: Çocuk Sağlığı ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi veya Çocuk Gelişimi bölümlerinin birinden mezun olup, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
   
Editör: TE Bilişim