Ülkü Ocakları tarafından Çamlık Milli Parkı’nda düzenlenen pikniğe MHP İl Başkanı Cevdet Kaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Seyfi Bayrak, Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı Uğur Sağlamer, eski ocak başkanları ve ocak mensubu gençler katıldı.
Birlik ve beraberlik örneğinin sergilendiği piknikte Ülkü Ocağı mensubu gençler ile parti teşkilatı bir araya gelerek istişare ve görüş alışverişinde bulundu. Ülkü Ocağı tarafından organize edilen piknik ile bayramın ardından tekrar Yozgat’a dönen üniversiteli ülkücüler ile partililerde bayramlaşma gerçekleştirdi. Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, Ülkü Ocakları’nın her zaman bir eğitim ve kültür vakfı olma bilinciyle hareket ettiğini ve Yozgat Ülkü Ocakları olarak ta sürekli sosyal ve kültürel etkinliklerle hem Yozgat’a hem de gençlere faydalı olmaya çalıştıklarını söyledi. Duran Küçükduman düzenlenen piknik etkinliğiyle Ülkücü harekete gönül ve emek vermiş büyükler ile ocaklı gençlerin bir araya geldiğini ve karşılıklı sohbet etme imkanı bulduklarını belirtti. Küçükduman ülke genelinde son günlerde endişe verici gelişmelerinde yaşandığını hatırlatarak
“Ülkemizde yaşanan olaylar endişe verici boyutlara sıçramıştır. Birileri de gözünü Ülkü Ocakları’na dikmiş kavga ve kaos ortamının içine Ülkü Ocakları’nı çekmeye çalışmaktadır. Ancak herkes bilmelidir ki Ülkü Ocağı mensubu kardeşlerimiz bu kaos ve kargaşa ortamının içerisinde asla yer almayacaktır. Şu anda Ülkücü gençler yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarında, kampuslerde, yurtlarında eğitim hayatlarına devam etmektedir. Ülkücü gençlik ya okul sıralarında olacak yada işinin başında olacaktır” dedi. Hiçbir ülkücünün oyuna gelmeyeceğinin altını çizen Duran Küçükduman “Yozgat Ülkü Ocakları olarak öğrenci kardeşlerimizin moral ve motivasyonu açısından önce bir konser düzenledik daha sonra bu piknik etkinliğini gerçekleştirdik bizleri hep bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerde göreceksiniz. Memleketi yakıp yıkan hainlere karşı ise devletin güvenlik güçleri elbet müdahale edecektir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim