Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleşen kırtasiye ve kıyafet yardım programına İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Borsa Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program öncesi gazetecilere açıklama yapan Ticaret Borsası Başkan Derviş Esatbeyoğlu, Yerköy'de bulunan dar gelirli öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunulduklarını söyledi.

Esatbeyoğlu, 2014-2015 Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte ilçe ve köylerde bulunan dar gelirli 700 öğrencilere kırtasiye paketinin yanı sıra, ayakkabı, kıyafet ve kaban yardımı yaptıklarını belirterek, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl dar gelirli ailelere gerek gıda olsun gerekse öğrencilere çeşitli yardımlarda bulundukta. 2014-2015 eğitim öğretiminin açılması ile birlikte TOBB Yerköy Ticaret Borsamıza kırtasiye, ayakkabı, kıyafet ve kaban gibi çeşitli yardım malzemeleri gönderdi. Gönderilen bu yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yavuz beyle yaptığımız istişareler sonucu ilçe ve köylerdeki okulların idarecileri tarafından belirlenen 700 öğrenciye dağıtıldı. Yardımların yapılmasını sağlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Yardım dağıtım programında Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök ise Ticaret Borsasının her yıl düzenli olarak yardım yapmasından son derece memnun olduklarını belirterek Borsa Başkanı Derviş Esatbeyoğlu ve çalışanlarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim