Kayseri-Boğazlıyan yol ayrımında meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında, 2 kişi öldü 14 kişi yaralandı.

            Edinilen bilgiye göre, S.K. yönetimindeki 38 VY 468 plakalı otomobil, Melikgazi-Bünyan karayolunun 35.kilometresinde, karşı yönden gelen H.M'nin kullandığı 38 VU 419 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, otomobil sürücülerinden H.M, olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobillerde bulunan yaralılar S.K, F.A, Z.A, B.T ve A.G Kayseri'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

            Ahmet Gazi Bulvarı'ndaki kazada, A.Ü'nün kullandığı 38 YC 194 plakalı servis otobüsü, yolun karşısına geçmek isteyen Fadime Yıldırım'a (21) çarparak ölümüne neden oldu. Otobüs sürücüsü A.Ü, gözaltına alındı.

            Himmetdede beldesindeki kazada ise N.C'nin kullandığı 31 L 8402 plakalı çekici, Yozgat-Boğazlıyan yol ayrımında, kırmızı ışıkta bekleyen H.K. yönetimindeki 38 HZ 123 plakalı minibüse arkadan çarptı.Kazada yaralanan sürücüler H.K ve N.C ile minibüs yolcularından E.Ü, Y.Ç, H.B, H.K, L.K. ve R.Ç. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, M.E.C. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Editör: TE Bilişim