AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkanlığını kazanan Hamdi Erdal, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na gelerek belediye başkanlık mazbatasını aldı.
Boğazlıyan Adalet Sarayı önüne gelen Başkan Erdal, adliyede mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Bircan Açıkgöz’den aldı.
İl Genel Meclis Üyeleri Bayram Eroğlu ve Ahmet Afşar ile Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Deniz, Nebahat Düğenci, Cesur Şener, İdris Erdem ve Nevzat Yılmaz,  Ak Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları ile yüzlerce vatandaşla birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giden Belediye Başkanı Hamdi Erdal ve üyeler mazbata almanın onurunu yaşadı.
Burada İlçe Seçim Kurulu Başkanı Bircan Açıkgöz’le bir süre görüşen Belediye Başkanı Erdal, Açıkgöz’den mazbatasını aldı. Açıkgöz, Başkan Erdal’ı tebrik ederek görevinde başarı diledi.
Daha sonra görevi devralmak üzere belediye hizmet binasına geçen Başkan Erdal, burada kurban kesilerek karşılandı.
Başkan Erdal, kendisini bekleyen vatandaşlara ve partililere hitap ederek, seçim döneminde kendileriyle birlikte gece-gündüz çalışan tüm arkadaşlarına teşekkür ederek, “Bütün Boğazlıyan bize inandı.  Boğazlıyan’ı gözde ilçelerden birisi haline getireceğiz” dedi.
“NET MESAJLAR VERDİ”
 Konuşmasında Boğazlıyan için net mesajlar veren Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Boğazlıyanlıların uzun yıllardır bu anı beklediğini ifade etti. Erdal, “Bugünler için çok çalıştık, çok uğraştık. Hizmetlerimizi en iyi şekilde Boğazlıyan halkına sunacağız. Halkın hizmetkarlığına talip olduk ve vatandaşların teveccühüyle bu onurlu görevi devraldık. 30 Mart’ta sandık başına giden seçmenlere teşekkür ediyorum. Bir demokrasi şöleni içerisinde seçimi atlatmış olduk. Bu büyük bir sorumluluktur ve bu sorumluluğu alırken oy vermiş vermemiş diye ayrım yapmadan çalışacağız” diye konuştu.
Kimseyi ötekileştirmeden ve ayrım yapmadan hizmet edeceklerini dile getiren Başkan Erdal, “Bunu yaparken de Allah’ın rızasını ve vatandaşlarımızın hayır duasını almak için çalışacağız. Başka hesaplar içinde olmayacağız. Bu seçim günü sandığa giderek demokrasiye, barışa, huzura oy veren vatandaşlarımızın üzerimizdeki hakkını ancak layık olduğu hizmetleri halkımıza vererek ödeyebileceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.
“ÖZDAL TEBRİK ETTİ”
30 Mart seçimlerinde aday olmayan Boğazlıyan Belediye eski Başkanı Mustafa Özdal, halkın iradesi ile seçilen Hamdi Erdal’ı tebrik ederek, bir süre iki başkan sohbet etti. Daha sonra Boğazlıyan’ın yeni Belediye Başkanı Hamdi Erdal’a makamı teslim aldı.

Editör: TE Bilişim