Boğazlıyan Şeker Fabrikası Alakart lokantasında gerçekleşen toplantıya, Yozgat Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Mavili, Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş ile Boğazlıyan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Hatip ev sahipliği yaptı.

Yemek öncesi katılımcılara konuşma yapanf Yozgat Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Mavili, 61 yıldır Yozgat'ta devam eden yönetim anlayışı ile oda ve teşkilatın bir yere gelemediğini söyledi. 81 İl içinde Esnaf Odaları Birliğin'de, Yozgat'ın hak ettiği noktada olmadığını dile getiren Mavili, şunları kaydetti:

"81 il içinde maalesef ESOB olarak Yozgat'ın hak ettiği noktada değil. Yozgat'ta esnaf ve sanatkarın birliği olmadığını gördük. Gücünü oturduğu koltuktan değil, gücünü oturduğu koltuğa verebilecek genç, dinamik, dürüst esnaf ve sanatkarın alın terinin kıymetini bilen, birilerinin kuklası olmayıp, uzaktan idare edilen değil, idare eden bir başkanla, ilçeleri Yozgat'tan koparan değil, ilçe ekonomilerini Yozgat'a getirmeye çalışacak bir başkan ve adayımız sayın Latif Altın'la bu seçimlerde beraberiz. Başkan adayımız Latif Altın'a Yozgat merkez ve ilçelerinden ciddi bir destek var"

Toplantıya, Yozgat ve ilçelerdeki oda başkanları ve üyeleri katıldı.

 

 

Editör: TE Bilişim