BEYDER’in her sene geleneksel hale getirdiği açık hava iftar sofrasında dernek üyeleri ve Yozgatlı vatandaşlar aynı sofrada buluşarak birlikte iftar yapmanın manevi hazzını yaşadı.
Kent Park anfi tiyatro önünde gerçekleşen iftar yemeğine BEYDER Başkanı Aydoğan Bilir, dernek yönetim kurulu üyeleri, Bozok Üniversitesi akademisyenleri, STK temsilcileri ve Yozgatlı vatandaşlar katıldı.
Yozgat’ta, kurulduğu günden bu yana şehrin kültür, sanat,  eğitim ve sosyal hayatına önemli katkılar sunan BEYDER, sosyal faaliyetlerini mübarek Ramazan ayında da sürdürmeye devam ediyor.
BEYDER Başkanı Aydoğan Bilir, her yıl gelenek haline getirdikleri açık hava iftar sofrasını bu yıl da kurduklarını söyledi.
Dernek üyeleri ve Yozgatlı vatandaşlarla birlikte aynı sofrayı paylaşmanın ve tüm insanlık için aynı duaya amin demenin manevi hazzını yaşamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Aydoğan Bilir, “Bu vesileyle mübarek Ramazan ayının bir kez daha başta İslam coğrafyası olmak üzere tüm insanlığa hayır, rahmet ve bereket getirmesini niyaz ederim. Soframıza oturup, ekmeğimizi bölüşen tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ederim” dedi.


 

Editör: TE Bilişim