Bir gecede dört ayrı iş yerini soyan ve en büyüğü 15 yaşında olan 3 hırsız duyarlı bir vatandaşın şikayeti üzerine suçüstü yakalandı.
    Pazartesi gecesi 03.00 sularında dört ayrı iş yerinde hırsızlık yapan ve daha önce de aynı suçlardan gözaltına alındığı öğrenilen en büyüğü 15 yaşında 3 kişi hırsızlık yapmak için son uğradıkları iş yerinden çıkarken şikayet üzerine polisler tarafından yakalandı.
    Edinilen bilgiye göre iki kasap, bir kırtasiye ve birde markete girmeye çalışan hırsızlar işyerlerinin camlarını kırarak içeriye girmeye soygun yapmak istediler. Kırtasiyeden ve kasaplardan bir şey alamayan hırsızlar camını kırarak içeriye girdikleri Sinema Sokak’ta bulunan marketten bir kaç paket sigara ve biraz bozuk parayı kasadan aldılar. Üç kafadarın son hırsızlık durağı olan markette sona erdi. Marketin bulunduğu binanın üst katında evinin balkonunda sigara içen bir vatandaş, markette gelen sesleri duyarak poluise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, hırsızları kaçmaya çalıştıkları sırada marketin önünde kıskıvrak yakaladı.
HIRSIZLARA NOT BIRAKACAK!
    Belediye Hali’inde bulunan iş yerine daha öncede hırsız girdiğini söyleyen kasap Muhlis Aydın; “Biz alıştık artık bu hırsızlara. Not yazmayı düşünüyorum, içeride çalınacak bir şey yok camı boşa kırmayın diye. Çünkü içeride büyük meblağda para yok, büyük para edecek ette yok ki çalsalar gitseler. Geliyorlar camı kırıp giriyorlar birşey bulamayıp tekrar çıkıyorlar. Daha önce gelenlerden bir tanesi vitrindeki dolapta bulunan 15 kg civarında ki sucuk içini aldı götürdü” dedi.   
Editör: TE Bilişim