Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna can vermekten zerre kaygı duymayan Yozgatlı gençler son birkaç yıldır iyice artan terör olaylarında yine kendini gösteriyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde vatani görevini yaparken şehit olan vatan evlatları arasında Yozgat’ın isminin ön sıralarda yer alması dikkat çekici bir gerçek olarak ortaya çıkıyor.
    Bölücü terörle girilen mücadelede verdiği şehit sayısı askeri ve polisi ile birlikte 200’ün üzerinde olan Yozgat, sadece son bir ayda üç yiğidini toprağın kara bağrına teslim etti.
YÜREKLERDEKİ
YANGIN BÜYÜYOR
    Peşpeşe gelen şehitler karşısında özellikle anne-babaların “vatan sağolsun” sözü bölücü teröre tokat gibi vururken yüreklerdeki yangın her geçen gün daha da büyüyor.
    Son bir ay içerisinde ilk olarak Uzman Çavuş Erhan Ar’ın, daha sonra Teğmen Bahadır Fuat Buharalıoğlu ve son olarak Er Doğan Göçer’in şahadet haberleri ile sarsılan Yozgat’ta artık kan ve gözyaşının dinmesi isteniyor.
    Her fırsatta Hakkarili terörist  annesi ile aynı ölçüde değerlendirilen Yozgatlı şehit anneleri, Türk bayrağına sarılı tabutlar ardında göz yaşı dökmek istemiyor.
TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYIN!
    Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zübeyir Altunok, bir şehit babası olarak her gelen yeni şehitte yüreğindeki yangının giderek büyüdüğünü söyledi. Sarıkaya’da Cuma günü toprağa verilen Er Doğan Göçer’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk milletine baş sağlığı dileyen Altunok, her geçen gün giderek azan terör belası karşısında gerekli önlemlerin artık alınmasını istiyor! Altunok, terörün son yıllarda artmasının Türk milletinin yüreğindeki yangını büyüten şehit haberlerinin artmasına da neden olduğuna dikkat çekerek; “Hiçbir Türk askerinin, polisinin canı yanmasın. Bölücüler, hainler cezasını bulsun. Ama bu şekilde giderse ne anaların yüreğindeki yangın, ne de gözlerinde yaş dinmeyecek. Yeter artık deme zamanı hala gelmedi mi? Yüreğimizi daha fazla yakmayın” dedi.

Editör: TE Bilişim