Bozok Üniversitesi bünyesinde İnternet Haftasına denk getirilerek 2002 yılından buyana düzenlenen Yozgat Bilişim Etkinlikleri (YBE) bugün başlıyor.

                Bu yıl yine İnternet Haftası içerisinde 14-20 Nisan 2011 tarihlerinde Yozgat Bilişim Etkinlikleri resmi ve tüzel kişiliklere de açık olmak kaydıyla Bozok Üniversitesi bünyesinde başlıyor.

                On yıl önce Yozgat Bilişim Etkinlikleri fikrini ortaya çıkartan ve sürekliliği için yoğun çaba harcayan Doç. Dr. Mustafa Böyükata; “Yozgat Bilişim Etkinlikleri şehrimizdeki en uzun soluklu ve gelenekselleşmiş faaliyetlerden biridir” dedi. Böyükata, üniversite ile diğer kurum ve kuruluşların yanı sıra toplumla da işbirliğinin önemli bir örneği olduğunu vurguladı. Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli ise “Yozgat Bilişim Etkinliklerinin her yıl çok olumlu yansımaları olmaktadır” dedi ve sürekli geliştirilerek devam ettirilmesinin çok faydalı olacağını belirtti.

                Bugün saat 13.15’te Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak programla açılacak ve 6 gün sürecek etkinliğe büyük katılım olması bekleniyor
Editör: TE Bilişim