İstanbul Küçükçekmece Belediyesi’nin daveti üzerine Beykoz Riva Paşamandıra Köyü’nde kurulan Gençlik Kampı’na katılan Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği çocukları 5 gün boyunca çeşitli etkinliklere katıldı.
Kampa katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, kamp hakkında bilgi verirken, seneye yapılacak kampa 300 kişilik kontenjan sözü verdi.

BAŞKAN’DAN EĞLENCELİ GÜN

Çocuklarla eğlenceli ve keyifli bir gün geçiren Başkan Karadeniz, yetim çocuklara da başarılarından dolayı madalya verdi.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 210 öğrencinin katıldığı Gençlik Kampı’nı ziyaret ederek kampa katılan çocuklarla birlikte kamp yaptı. Birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleştirildiği kampta Başkan Karadeniz, çocuklarla sohbet edip, yemek yedi. Karadeniz, çevre düzenlemesinde başarılı oldukları için Bilgi Evleri çocuklarıyla birlikte kamp yapan Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği üyesi yetim çocuklara madalya verdi.
Çeşitli etkinliklere ve yarışmalara katılan Başkan Karadeniz’e, Gençlik Kampı’nı düzenledikleri için teşekkür eden çocuklar, kampta hem eğlenme hem öğrenme fırsatı yakaladıklarını ifade ederek, etkinliğin sürekli hale getirilmesini istediklerini belirtti.

 31 AĞUSTOS’A
 KADAR DEVAM EDECEK

Dev salıncak, tırmanma duvarı, bisiklet, trapez, langırt, kano, tahta bacak, okçuluk, satranç turnuvaları, Kitap okumaları, gece yürüyüşleri, Sabah sporları ve daha birçok faaliyeti de içinde barındıran Gençlik Kampı 31 Ağustos’a dek devam edecek. Öğrenciler ve aileleri arasındaki bağın güçlenmesinin amaçlandığı etkinlik kapsamında; anne-kız ve baba-oğul kampları ile ebeveynler iş temposundan biraz uzaklaşıp çocuklarıyla keyifli vakit geçirme imkanı da bulacak.

Editör: TE Bilişim