Genel Müdür Coşkun, Berat Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı. Berat Kandili'nin İslam alemi için af ve mağfiret gecesi olduğunu dile getiren Coşkun, “Mübarek Ramazan Ayının müjdeleyicisi Berat Kandiline kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşamaktayız. İnsanlık alemi için bu gece af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi, birlik beraberlik, kardeşlik duygularının pekişmesine bir fırsattır. İşte bu fırsatı değerlendirerek ruhumuzun gelişmesi ve olgunlaşması için düşünce ve davranışlarımızı gözden geçirmeli yeni düşünce ve fikirlere açık olmalı, birbirimizi anlamalı, ilişkilerimizde doğruluk adalet ve samimiyeti esas almalıyız.
Bu mübarek günlerde toplumsal sorumluluğumuzu harekete geçirerek dayanışma yardımlaşma içinde olmalı, nefreti sevgiye, bencilliği fedakarlığa dönüştürecek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız” dedi.
Coşkun, şu temennilerde bulundu: “Bu duygu ve düşüncelerle, Berat Kandilinin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi adına sıkıntı ve sorunlardan kurtulmasına, kardeşlik dayanışmasının barış, huzur ve güven ortamının yeniden oluşmasına vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.”

Editör: TE Bilişim