Yozgat Belediye Başkanlığı görevini devralmasının ardından yoğun bir çalışma programı uygulayan Belediye Başkanı Kazım Arslan, hafta sonu belediyeye ait depo, arıtma tesisinde incelemelerde bulundu, İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.
DEPOLAR YENİDEN
SAYILIYOR
Başkan Arslan, yaptığı incelemeler neticesinde depolarda bulunan makine ve hurdaların tespit edilmesi talimatını verdi.
Arslan, gereksiz ve kullanılmayan makinelerin satılarak belediye bütçesine katkı sağlanacağını belirterek, aynı şekilde hurdaların da satılmak suretiyle değerlendirileceğini söyledi.
Depoların yanı sıra hurdalıklarda da incelemelerde bulunan Arslan; “Hurdalıklarda bekleyen atıl durumdaki malzemelerde kullanılmayacak durumda olanları satarak belediye bütçesine katkı sağlayacağız. Ayrıca yıllardır bekletilen ve çevreye de zarar veren hurdalar temizlenmiş olacak” dedi.
ARITMA TESİSLERİNİ
 İNCELEDİ
Arslan, hafta sonu mesaisinde göletlerden arıtma sistemini sağlayan arıtma tesislerinde de incelemelerde bulunduğu, görevlilerden bilgi aldı.
İTFAİYE PERSONELİ
İLE BULUŞTU
Belediye Başkanı Kazım Arslan, İtfaiye Müdürlüğünü de ziyaret ederek, itfaiye erleri ile bir araya geldi.
İtfaiye erlerinden çalışma programları, mevcut yapı ve çalışma sistemi hakkında bilgi alan Arslan, itfaiyenin etkin ve hızlı görev yapması için her türlü imkanın sağlanacağını söyledi.
YOZGAT TEMİZLENİYOR
Öte yandan Başkan Arslan’ın talimatı ile Yozgat cadde ve sokakları kent meydanından başlamak suretiyle temizlik ekipleri tarafından temizleniyor.
Temizlik ekipleri sabahın erken saatinde tazyikli su ile kaldırım, yol ve sokakların yıkayarak, sabah işine ve okuluna gitmek için çıkan vatandaşlara daha temiz bir Yozgat bir sunmak için yoğun bir gayret gösteriyor.

Editör: TE Bilişim