BBP Kadın kolları Başkanı Menduha Doğangönül, Nene Hatun fedakarlığı ve cesareti taşıyan kadınlar oldukça her zaman Türk-İslam davasının yaşayacağını söyledi. 
Doğangönül, şöyle konuştu: “Bizler geçmişi olmayan bir davanın derdinde değiliz. Bizler Peygamber (a.s.)’ın başlattığı İlay-ı Kelimetullah âleme İslam’ca yaşamayı insanca yaşamayı şiar edinmiş kutlu bir davanın neferleriyiz. Bu kutlu çatı Muhsin Yazıcıoğlı’nun bizim derdimiz Türk-İslam davasıdır ancak kurtuluş İslam’dadır bilinci ile başlamış ve Allah dostlarının duaları ile kapıları açılmıştır. Ve bugünde aynı şekilde tertemiz devam ediyor.Birlikte sizler gibi temiz insanlarla tertemiz devam edecek inşallah. 
Evet, adını Türk siyaset tarihine tertemiz harflerle yazdıran değerli Başkanımız Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi ‘İçinde İslam hassasiyeti olmayan milliyetçiliğin içi boştur’ desturu ile birlikte güçlü olacağız. Her biriniz cevher değerindesiniz ve her biriniz bu toprakların sahibisiniz.Bugün güzel ülkemin geldiği durum ise içler acısıdır lakin sizler var iken sizin gibi Nene Hatun fedakarlığı ve cesareti taşıyan kadınlarımız oldukça güçlüyüz ve güçlü olacağız inşallah. Dediler ki Muhsin Başkanımın vefatından sonra 6 aya dağılırsınız.Biz dedik ki Allah var biz varız, biz varsak gelecek var. Bunların sözlerinin üzerine 6 yıl oldu ve biz hala varız var olmaya da devam edeceğiz Allah’ın izni ile. Bugün en az Muhsin Başkanım kadar hassas ve bu davayı göğüslemiş bir genel başkan ile yani Mustafa Destici Beyefendi ile bu kutlu yola devam ediyoruz. Unutmayalım “Biz birlikte güçlüyüz” dinlediğiniz ve güzide zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

Editör: TE Bilişim