Coşkun, Ramazan Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajında; “Mevla, Ramazan ayını layıkıyla yaşayan kullarından eylesin” dedi.
“Ramazan Ayı’nın hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanların yanında olmanın, iftar sofralarını paylaşmanın, dünyada yaşanan yoksulluğa el uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha güçlü duygularla yaşadık” diyen Coşkun, başta Filistin olmak üzere Müslümanlar üzerinde devam eden acımasız saldırılara da dikkat çekerek şunları söyledi: “Nihayetinde Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin simgesi olan bayramlardan birine daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bizi birbirimize yakınlaştıran, sevgimizi, dostluk bağlarımızı güçlendiren Ramazan Bayramı’nda insanların huzurunun devamı şüphesiz ki büyük önem taşımaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle kalplerde var olan emsalsiz duygular, kardeşlerimizin içine düştüğü acılarla yoğrulmaktadır. Filistin ve dünyanın daha pek çok yerinde yaşanan acı olayların ıstırabını hissettiğimiz bu gün de, yüreklerin, aklın, izanın kabul etmediği ateşin bir an evvel sönmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Mevla Ramazan Bayramı’nı hayırlara vesile kılsın.”

Editör: TE Bilişim