Yozgat'ın Esenle Beldesi Belediye Başkanı ile Sorgun ilçesi Belencumafakılı Beldesi Belediye Başkanının AK Partiye geçmeleri nedeniyle yarın rozet takılacak.
     AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer yaptığı yazılı açıklamada, yarın AK Parti grup toplantısında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın DP'den istifa ederek AK Parti saflarına katılan Yozgat merkez Esenli Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Gökoğlu ile SP'den istifa ederek AK Parti saflarına katılan Sorgun Belencumafakılı Belde Belediye Başkanı İhsan Telli'ye AK Parti rozetinin takılacağını söyledi. Başer, AK Parti grup toplantısına ve parti rozeti takma merasimine kendisiyle birlikte ilçe başkanlarının genel merkez tarafından davet edildiğini kaydetti.
     Partilerinden istifa ederek AK Parti saflarına katılan belediye başkanlarına ve belediye meclis üyelerine ''hoş geldiniz'' diyen Yusuf Başer, AK Parti'nin 8 yıldır iktidarda olmasına rağmen yıpranmadığı gibi aksine vatandaşlar tarafından AK Partiye teveccüh artarak devam ettiğini, bu katılımların ise bunun en büyük ispatı olduğunu sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim