Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner; kendisi ve kardeşine ait olan çiftliğindeki 70 adet Ardıç ve Ladin’den oluşan ağaçları söktürüp,  Çayıralan Bekir Gülşah Eryılmaz Meslek Yüksekokulu’na taşıyıp dikimini de kendi eliyle gerçekleştirdi.
Başkan Şahiner; “15 yıl boyunca gözüm gibi baktığım ağaçlarım karayollarının yapacağı yol genişletme çalışması neticesinde sökülmesi gerekiyordu. Yıllarca emek verdiğim ve büyüttüğüm bu ağaçların heba olmasına gönlüm razı olmadı. Bizlerde ailemiz olarak bu ağaçların Yüksekokulumuzun bahçesinde yaşamasını istedik” dedi.
Yozgat İl Özel İdaresi’ne ait ağaç söküm aracı ile  bütün ağaçların zarar görmeden söküldüğünü dile getiren Şahiner, yüksekokulun bahçesine ağaçların dikilmesi esnasında orada bulunarak ağaçların dikimine yardımcı oldu. 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık’a araç temininden dolayı teşekkürlerini sunan Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner; “Diktiğimiz bu ağaçlar, Yüksekokulumuzun bahçesinde kurumadan büyürse benim 15 yıl boyunca baktığım emeğin boşa gitmeyecektir” dedi.
Çayıralan’da Yozgat Valiliği tarafından Elçi Köprüsü’nün de yapılacağını belirten aktaran  Şahiner; “1969 yılında yapılmış olan Elçi köprüsü artık günümüz şartlarına göre ihtiyaca cevap vermiyor. Biz de Çayıralan Belediyesi olarak Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ Bey ve Sayın Valimiz Abdulkadir Yazıcı Bey’den konuyla ilgili olarak destek istedik. Yozgat Valiliği müracaatımızı uygun görerek buraya bir ödenek ayırdılar. Şu an ihale aşamasında. İlçemizde yaşayan insanlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Halkım için çalışmaya devam edeceğim. İlçemizde eksik kalan yolların parketaş kaplama işlerine de devam etmekteyiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim