Başkan Açıkel’in de katılarak davetlilerle tek tek ilgilendiği iftar yemeği çok güzel bir ortamda geçti. Belediye Başkanı Açıkel iftara dakikalar kala servisin yetişmesi amacıyla personele yardım etmesi de dikkatlerden kaçmadı ve büyük beğeni topladı.  Tüm masaları birer birer gezen Açıkel herkesle yakından ilgilendi ve bir eksik olup olmadığını kontrol etti.
Hacı Hasan Bor Parkında gerçekleşen Bilal’i Habeşi isimli tiyatro oyunu ise teravih namazından sonra sahnelendi. Tiyatro oyununa Sarıkaya halkı da çok büyük ilgi gösterdi. Tiyatro gösterisi boyunca büyük dikkatle izleyen Sarıkayalılar organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler ve bu tür organizasyonların yapılmasından duydukları memnuniyeti belirttiler.
Belediye Başkanı Ömer Açıkel tiyatro gösterisi sonunda yaptığı konuşmada, öncelikle geceye göstermiş oldukları alakadan dolayı tüm Sarıkaya halkına teşekkür etti ve İnşallah ilerleyen zamanlarda daha güzel sanatsal etkinlikleri Sarıkaya halkıyla buluşturmak istediğini söyledi. Başkan Açıkel, ayrıca Mübarek Ramazan ayında bütün İslam coğrafyasında zulme uğrayan başta Kerkük ve Doğu Türkistan’da ki soydaşlarımız ve Filistin’de ki din kardeşlerimiz ve Dünyanın dört bir tarafında zulüm gören Müslümanlara Allah’tan yardım niyaz etti. Başkan Açıkel, konuşmasının sonunda tiyatro ekibine ve Sarıkaya halkına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim