Emniyet teşkilatının 166. kuruluş yıldönümü münasebeti ile düzenlenen dostluk maçına Basın mensupları damgasını vurdu.

                Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeni ile her yıl düzenlenen Basın mensupları, Emniyet Mensupları karşılaşması dostluk içerisinde başladı. Karşılaşmaya kalede Yakup Salman, Savunmada Kaan Pınarcıoğlu, Orhan Kalabalık, Bilal Yeşilkaya, Bülent Sönmez, Kadir Görgülü, Orta sahada Feyzullah Doğru, Recai Büyüksoy, Soner Tumgan, ileride Abdulrahman Doğan ve Çetin Mermertaş 11’i ile çıkan basın mensuplarına karşı Emniyet Teşkilatı; Birol Ayyıldız, Yunus Çetin, Bekir Akarsu, Ferhat Erdem, Vali Yardımcısı Salih Gelgeç ve Emniyet Birim Amirleri ile sahaya çıktılar. Karşılaşmayı Amatör Küme hakemleri yönetti.

                Karşılaşmaya bir kişi eksik çıkmasına rağmen iyi başlangıç yapan Basın Mensupları ilk yarıda Abdurrahman Doğan’ın ayağından gelen iki golle ve sağ kanattan kullandığı serbest vuruşunu kafa ile tamamlayan Recai Büyüksoy’un golüyle farkı üçe taşımayı başardı.

                İkinci yarıda da baskısını sürdüren basın mensupları Çetin Mermertaş’ın şık golüyle farkı 4’e taşırken ikinci yarıda oyuna giren Polis Memuru Fatih Yalçın Emniyete güç kattı.

                İkinci yarıda Fatih’in sert şutuyla golü bulan Emniyet ekibi Vali Yardımcısı Salih Gelgeç’in golüyle de skoru 4-2’ye taşıdı. Daha sonraki dakikalarda gol olmazken karşılaşma dostluk içerisinde bu skor ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim