Son günlerde yaşanan yoğun kar yağışı sonrası hummalı bir şekilde ile tüm cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışması yapan Yozgat Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sibel Yıldırım, Belediye Başkanı Yusuf Başer’i tebrik ederek tatlı ikramında bulundu.
    Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Seda Erkılıç’ın da bulunduğu ziyarette Sibel Yıldırım, Başkan Başer’e ortaya koyduğu başarılı hizmetlerden dolayı tüm Yozgat halkının olduğu gibi kendilerinin de yapılan hizmetlerden mutluluk duyduğunu söyledi.
    Yıldırım; “Kar yağışının yoğun olduğu günlerde Fransa’dan gelen misafirlerim vardı ve onlarda gerçekten mevcut hizmete gıpta ile baktılar. Misafirlerimiz yaşadıkları Fransa’da 10 cm kar yağdığında hayatın durduğunu ve her şeyin birbirine girdiğini söyledi. Bizim şehrimizde ise metrelerce kar olduğunda dahi belediyemiz tüm ekiplerini seferber ederek hayatı normale geçirmenin çözümlerini üretiyor. Bugünde bunlardan bir tanesini yaşadık. Belediye çalışanlarının gece gündüz yaptığı çalışmalarla kar hayatı engellemeyecek şekilde ortadan kaldırıldı. Bu çalışmadan dolayı da sayın Belediye Başkanımız Yusuf Başer’ e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
    Yapılan ziyarettin dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Başer ise; “Bizler şehrimize ve yaşayan hemşerilerimize hizmet için varız. Tüm işçi ve çalışanlarımızı, makine parkımızı harekete geçirerek kar temizleme işine koyulduk ve halende devam ediyor. Son noktaya ulaşana kadar da çalışmalarımız devam edecek. Nazik ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.
Editör: TE Bilişim