YOZGAT Organize Sanayi Bölgesinde yatırımları bulunan, toplam istihdamın yüzde 50’sinden fazlasını bünyesindeki işletmelerde sağlayan Garanti Kompozit, yeni bir yatırım için kolları sıvadı. AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Uyar Holding Yöneticileriyle birlikte, Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir’i ziyaret ederek, Yozgat’ta tesis edilecek yeni yatırım konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerine 2004 yılında başlayan Uyar Holding, Yozgat’ta yeni yatırım ve istihdam alanları açmak üzere proje çalışmasını tamamladı. 
Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Garanti Kompozit, savunma sanayi yatırımları ve yeni projeler için bir adım daha attı. Yozgat’ta yapacağı yeni projeleri için Garanti Kompozit Yönetimi, Milletvekili Yusuf Başer ile birlikte Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir ile görüştü. Savunma sanayine yönelik yeni yatırımlar için Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir ile Garanti Kompozit yetkililerini buluşturan Başer, önümüzdeki günlerde Yozgat’ta yapılması planlanan yatırımların ve istihdamın da öncüsü oldu.
YENİ YATIRIMLAR 
GÖRÜŞÜLDÜ
Milletvekili Başer’in organize ettiği ziyarette, Uyar Holding yetkilileri Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir’e fabrika ve üretim hakkında bilgi verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Yozgat’ta yapılacak yeni yatırımlar ve yeni projeler hakkında Savunma Sanayi Başkanı Demir’e sunum yapıldı. 
YOZGAT EKONOMİSİNE 
KATKI SAĞLIYOR
Uyar Holding bünyesinde Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetini sürdüren, her geçen gün faaliyet kollarını geliştiren Garanti Kompozit, Ülke ve Yozgat ekonomisinin yanı sıra istihdama da önemli katkı sağlıyor. Savunma Sanayiye yaptığı yatırımlarla tanınan Garanti Kompozit üretim alanını genişletirken, istihdamı da artırdı. Uyar Holding iştiraklerinden Garanti Kompozit savunma sanayi kapsamında askere, polise yardımcı ekipmanlar, giysiler üretiyor. Birçok ülkeye yaptığı ihracatla ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor. 
 

Editör: TE Bilişim