KAYHAN’DAN
TEŞEKKÜR
Başkan Başer’i makamında ziyaret eden Kayhan, başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan, başarılı hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Başer’e teşekkür ederek şunları söyledi:
“10 yıllık görev süresinin ardından koltuğunu devretmeye hazırlanan Yozgat Belediye Başkanımız Yusuf Başer ile makamında vedalaştık. Yozgatlı olduğumuzu, önceliğimizin Yozgat olduğunu unutmadan, Yusuf Başer'i yazılarımda ve yorumlarımda yeri geldi eleştirdim, yeri geldi tebrik ettim. Fakat bunları hiç bir zaman kişiselleştirmedik ve birbirimize olan saygımızdan ödün vermedik. Bize yakışan da budur. Sayın Başer'e bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Bu hafta sonu yapılacak seçimlerde Yozgat ve Yozgatlılar için hayırlısını diliyorum.”
BAŞER’DEN
ANLAMLI VEDA
Son mesaisinde basın mensuplarını ağırlayan Belediye Başkanı Yusuf Başer, kısa ve öz olarak görevde kaldığı 10 yıllık sürecin değerlendirmesini yaptı. Sözlerine basın camiasına teşekkür ederek başlayan Başer; “Tüm basın camiasına teşekkür ediyorum hiç birisinden ağrımadık, incinmedik haklarını helal etsinler 10 yıllık süre uzun bir süre insan ömründe sayılamayacak bir süre iki dönemlik üst üste başkanlık yapmak Yozgat’ta hakikaten önemli. 10 yıllık süreç içerisinde yaptığımız projelerin bir kısmını çıkardığımız kitapçıklarla kamuoyuna sunduk zaten bunu uzun uzadıya anlatmayacağım ancak Yozgat’ta birçok eksikliğe ve açığa kalıcı çözümler getirdik” dedi.
Göreve geldikleri dönemde Yozgat’ın ahırı olan, trafiğinde at arabalarının seyrettiği ve sıcak asfaltı olmayan bir şehir olduğunu ve günlerce su kesintileriyle bidon yığınına dönüşen bir şehir olduğunu da hatırlatan Yusuf Başer bu sorunlara köklü çözümler getirdiklerini ve Yozgat’ı yaşanabilir bir şehir haline soktuklarını söyledi.
10 yıllık sürecin çok uzun bir süreç olduğunu ve bu süreçte Yozgatlının hayat standartlarını yükselttiklerini ifade eden Yusuf Başer “ Fakir fukaraya yardımcı olduk yerel olarak önemli hizmetleri memlekete kazandırdık devasa mega projeler başladı inşallah bunlar devam eder bunların devam ettiğini görmek beni mutlu edecektir özellikle çamlığa teleferikle çıkmak istiyoruz bunu belli yere kadar getirdik sonra eski sanayi kentsel dönüşümünde yükselen binaları görmek istiyorum, kapalı otoparkı görmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Siyasetten kopmayacağını ve aktif siyasetin içerisinde yer almaya devam edeceğini de belirten Yusuf Başer milletvekilliğine de göz kırparak “Siyasetten uzaklaşmayacağım, partim hangi görevi verirse onu yerine getirmeye hazırım bu süreçte birazda ailemle, torunlarımla ilgileneceğim mutlu olduğum taraf budur ve yine beni mutlu eden Yozgat insanının bir dönem daha yapmalıydın, ustalık dönemin olmalıydı demesi gidiyor da kurtuluyoruz dememesidir buda bizi mutlu etmiştir yerimize gelen kim olursa olsun memleketimize hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
İnsanımızın hayat standartlarını yükselttik fakir fukaraya yardımcı olduk, genelde olduğu gibi yerelde de önemli hizmetler memlekete yapıldı. Üzüldüğümüz, sevindiğimiz günler oldu ancak dolu dolu bir 10 yıl geride bıraktık devasa mega projeler başladı inşallah bunlar devam eder bunların devam ettiğini görmek bizleri mutlu edecektir özellikle çamlığa teleferikle çıkmak istiyoruz bunu belli bir yere kadar getirdik, eski sanayinin kentsel dönüşümü ve binaların yükselmesini görmek istiyorum, kapalı otoparkı görmek istiyorum. Basın camiasına teşekkür ediyorum fikir ve görüşleriyle düşünceleriyle, tenkitleriyle bizlere yardımcı oldular katkı sundular hepsine sonsuz teşekkür sunuyorum. Haklarını helal etsinler. Bundan sonra zamanımızda bol olacak basın mensuplarıyla daha sık bir araya gelebiliriz artık, ziyaret ederiz memleketle ilgili çalışmalarımız devam edecek. Siyasetten uzaklaşmayacağım, kopmayacağım hangi görev olursa partim tarafından onu üstlenir yerine getiririz birazda ailemize yavrularımıza, torunlarımıza vakit ayıracağız onlardan çok uzak kaldık bu sürede onlarla ilgileniriz onun için mutluyuz. Yozgat insanına müteşekkiriz bize iki dönem bu hakkı tanıdılar hepsine teşekkür ediyorum, şükran sunuyorum bu güzel insanlara yine hizmet vereceğiz inşallah. Buda bir seçim zaten inşallah halkımız iradesini sandığa yansıtacaktır hepimizin vatandaşın kararına saygı duyması lazım kim kazanırsa ona hayırlı olsun diyorum. Bizi belli şeyler mutlu etti şundan dolayı mutlu etti gitti de kurtulduk diyen olmadı mesela ve insanlar keşke bir dönem daha yapsaydı ustalık dönemini yapsaydı dediler, tabi bunda halka yapılan hizmetlerin büyük payı var, odasına giremiyorduk, çayını içemiyorduk diyen insanımız yok Allaha şükür rozeti çıkardık insanımıza hizmet ettik.

Editör: TE Bilişim