Dün saat 15:00’de gerçekleşen ziyarete Baro Üyesi Avukatlardan, Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve Baro yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Baro Başkanı Avukat Hacı İbiş, iadeyi ziyarette bulunduklarını söyledi.
    Başkan Başer’in Yozgat’ta önemli çalışmaların altına imza atan başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyleyen İbiş; “Kendisine Yozgat’taki belediye faaliyetlerinden dolayı çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bundan bir 10 sene önceki ile şuandaki Yozgat’taki belediyecilik faaliyetlerinde gözle görülür çok bariz farklar olduğunu, daha aydınlık günlere daha güzel çalışmalarla belediyemizin yapacağından, belediye başkanımızın da bu konuda yeterli ekibe ve tecrübeye sahip olduğundan da kuşkumuz yok. Kendisine de başarılar diliyorum” dedi.
    Belediye Başkanı Yusuf Başer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    Baro’nun Türkiye’nin önemli kurumlarından bir tanesi olduğunu söylen Başkan Başer; “Baro ilimiz ve ülkemiz için oldukça önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan birisi. Ülkemizde hukuk devleti ilkesinin korunması ve yaşatılmasında hukukun daha çok yerleşmesinde demokratikleşmemizde Barolar Birliği’nin oldukça önemi ortada. Bu görevi en iyi yapan arkadaşlarımızın başkanlık ve yönetim kurulu görevlerinde bulunması ilimize hem belediyecilik açısından sivil toplum örgütü olarak katkıda bulunmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
    Başer hukukun Yozgat’ta tesis edilmesinde, kalkınmasında Baro’nun Yozgat Belediyesi’nin yanında olmasını arzu ettiğini belirterek, nazik ziyaretlerinden ötürü Baro Başkanı Hacı İbiş’e teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim