Bozok Üniversitesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ''Bahar Şenliği'' etkinlikleri açılışı törenle yapıldı.

     Erdoğan Akdağ Kampüsü Spor Salonundaki etkinliğin açılış törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Soykan, Bozok Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

     Törende üniversite öğrencileri tarafından yapılan resim, fotoğraf, seramik boyama eserlerinin sergilendiği el sanatları sergisi açıldı. Daha sonra yine öğrenciler tarafından sunulan defilede hazırlanan giysiler tanıtıldı.

     Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Soykan yaptığı açıklamada, geleneksel hale gelen bahar şenliği etkinliğinin her geçen yıl daha iyi noktalara gelinmesi için çalışıldığını, etkinliğin 4 gün devam edeceğini bildirdi.

ŞAMPİYONLAR

KUPALARINI ALDI

     Bozok Üniversitesi tarafından daha önce düzenlenen ''Spor Şenliği'' etkinliklerinde başarılı olan takımlar kupalarını aldı. Erdoğan Akdağ Kampüsü Spor Salonu önünde düzenlenen törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Soykan, farklı branşlarda yapılan müsabakaların centilmenlik kuralları içerisinde tamamlandığını bildirdi. Soykan, daha sonra takımların ve sporcuların kupalarını dağıttı.

     Yapılan müsabakalarda branşlarında başarılı olup, kupa alan takımlar şunlar:

     Futbol: 1. Fen Edebiyat Fakültesi, 2. Mühendislik Mimarlık Fakültesi, 3. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.

     Halı saha futbol: 1. Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu, 2. Genel Sekreterlik

     Voleybol erkekler: 1. Mühendislik Mimarlık Fakültesi, 2. Yozgat Meslek Yüksek Okulu, 3. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Bayanlar: 1. Fen Edebiyat Fakültesi, 2. İktisadi ve İdari Bilimler, 3. Sağlık Yüksek Okulu

     Basketbol: 1. Mühendislik Mimarlık Fakültesi, 2. Yozgat Meslek Yüksek Okulu, 3. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

     Masa tenisi öğrenci: 1. Ferdi Yıldız, 2. Mustafa Şenaltun, 3. Murat Saldıran, Personel: 1. Ayhan Avşar, 2. Ali Avcı, 3. Bünyamin Türkmen

     Satranç: 1. Sebahattin Gökçen Özden, 2. Vahit Keyifli, 3. Nurgül Ünal

     Yüzme erkekler: 1. Anıl Mustafa Erdoğan, 2. Çağrı Çil, 3. Emre Akakmuş, Bayanlar: 1. Nadide Bilgiç, 2. Berrin Hatice Kılınç, 3. Gamze Ayvalık.


Editör: TE Bilişim