Şenliklerin 6 Ağustos Cuma günü Çamlık içindeki Azmi Koç Parkı'na yapılan ağaç evin açılışı ile başlayacağını belirten Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, üç gün boyunca konser, tiyatro, film, sergi, konferans, şiir dinletileri, panel, semah gösterileri, halk oyunları gibi etkinliklerin yanına bu sene bir de futbol turnuvası düzenleyeceklerini söyledi.
     Özcan ''Bilindiği gibi bizim şenliklerimiz yörenin en eski ve en geniş kapsamlı şenlikleridir. Bu yıl yapacağımız şenliklerimizi 1 gün daha uzatarak 3 güne çıkardık. Perşembe gününden biz kutlamalara başlayacağız. O gün Bahadın Eyüp Aktürk Cem Evi'nde cemimiz olacak. Ancak şenliklerimizin resmi başlangıcı yine Cumartesi günü saat 13.00'de Arif Baş Açık Hava Müzesi önünden yapılacak şenlik yürüyüşü ile başlayacak'' dedi.
     Özcan, üç gün süreyle akşamları verilecek konserlerde 18 sanatçının yer alacağını, futbol turnuvasına ise Bahadın Belediyespor, Berlin, Mainz, Hollanda Dernekler Karması, Bahadın Kültür Derneği, Bozok Yıldızları'nın katılacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim