Kısa bir süre önce yapılan seçimlerde Anayasa Mahkemesi Başkanı seçilerek tüm Yozgatlıların sevince boğan Zühtü Arslan’ı hemşerileri yalnız bırakmıyor. Son olarak AK Parti Yozgat milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, belde belediye başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, hemşerilerine ev sahipliği yapmanın ayrıca mutluluğunu yaşadığını söyledi. 
AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal da Anayasa Mahkemesi Başkanlığına seçilen Zühtü Arslan’a partililer, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlar ile ziyarette bulunduklarını söyledi.
Soysal açıklamasında şunları söyledi: “Hemşerimiz Sayın Zühtü Arslan’ın  böyle önemli bir makamda görev yapması bizlere onur ve gurur verir. Bizler siyaset nezdinde ülkemizin ve ilimizin gelişmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürürken,  böyle kurumlarımızda adalet ve hukukun tesisi noktasında çalışmalarını sürdüreceklerdir.  Amacımız hep birlikte uyum içerisinde ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Ülkemizin etrafında yaşanan gelişmeler elbette bizleri de etkilemektedir” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim