75. Yıl Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurula, mevcut başkan Burhan Koçak başkanlığında tek listeyle seçime gidildi. Delegelerin tamamının oyunu alan Burhan Koçak, kullanılan 237 oyun tamamını da alarak ikince kez ilçe başkanlığına seçildi. 
Ak Parti Aydıncık İlçe Başkanı Burhan Koçak, 2008’den bu tarafa ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek,. halka hizmet Hak'ka hizmet bilinciyle çalıştığını söyledi. 
Koçak şöyle konuştu: “Büyük emeklerle bugüne gelen partimizi bundan sonra da en iyi şekilde devam ettirmek bizim boynumuzun borcudur. Ak Parti iktidarı  asırlar öncesinden başlamış kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir. İl ve ilçe teşkilatlarımızda bu dava hiçbir zaman koltuk davası olmamıştır. Önümüzde 2015 seçimleri var ve bu sorumlulukla birbirimize daha sıkı kenetlenerek daha çok çalışmalıyız."
Kongreye, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Halil Şahbaz, Prof. Dr.Taner Demirer, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, İş adamı İsmail Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri, çevre ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Editör: TE Bilişim