Belediye Başkanı Ahmet Koçak, ilçe merkezinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde takip etti. Göreve geldiği günden itibaren gerek meclis üyeleri ve belediye personeli ile birlikte mesai gözetmeksizin çalışan Başkan Koçak, her geçen zaman hizmetlerine bir yenisini ekliyor. 
Haftanın ilk gününden itibaren ilçe merkezinde hummalı bir asfalt programı başlatan Başkan Koçak, Çorum Belediyesi asfalt şantiye ekipleri ile çevre belediye ve özel idare müdürlüklerinin araç desteği alarak İlçe merkezindeki ana arterlere sıcak asfalt uygulaması yaptıklarını söyledi. 
İlçe yollarının en son 20 yıl önce asfaltlandığını hatırlatan Koçak, yollarda meydana gelen tahribat nedeni ile  yoğun bir asfalt programının gerekli olduğunu hatırlattı. 
Koçak, şunları söyledi: “İki ay önce kaplama asfalt yapılarak altyapısı oluşturulan ilçe merkezi ana arterlerde yaklaşık 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt uygulaması yapıldı. Böylece ilçenin en büyük caddesi olan Çekerek Caddesi (Öğretmenevi'nden Büyük Cami'ye kadar olan yaklaşık 1,5 kilometrelik kısım), Eymir-Sorgun yoluna ilçeyi bağlayan Eymir Caddesinin yaklaşık 600 metrelik bölümü, Ağılı Yolu, Büyük Cami önü meydan (Yaklaşık 500 metre), Alaca Yolu Sanayi Bölgesi ve Pazar yeri (yaklaşık 400 mt.) kalıcı asfalta kavuşmuş oldu.”
Asfalt programının uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Koçak, Aydıncıklıların hak ettiği hizmete kavuşması için mesai gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğini söyledi. 

Editör: TE Bilişim